Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cherrytomaten blijven ook in coronatijd populair in China

Cherrytomaten worden steeds populairder in China. De coronapandemie hinderde de afzet van de populaire tomaat in China niet, zo vertelt Zheng Lilong van Qinddao Wan Ten Thousand Fruits Agricultural Technology. 

"Onze cherrytomaten zijn afkomstig uit Mingcun, Pingdu, in de provincie Shandong. De retailomstandigheden zijn goed en stabiel. We zijn hier met ons bedrijf begonnen. Sindsdien zijn we steeds uitgebreid. We telen onze tomaten in kassen en tunnels, zodat we ze jaarrond kunnen leveren."  

Wanneer hem gevraagd wordt of de pandemie effect heeft gehad op de afzet van cherrytomaten, antwoordt Zheng. "Over het geheel genomen zijn de marktcondities voor groenten en fruit niet geweldig, dit is al zo sinds de uitbraak van Covid-19 vorig jaar. Onze afzet heeft hier echter geen enkele hinder van ondervonden. We hebben vrijwel dezelfde aantallen verkocht dan het jaar daarvoor. Onze afzet is redelijk stabiel te noemen. Dit komt vooral omdat consumenten sinds het begin van de pandemie meer aandacht hebben voor gezonde voeding, zoals cherrytomaten, maar ook omdat we onze distributiestrategie voortdurend aangepast hebben en ervoor hebben gezorgd dat de levering ononderbroken door kan gaan."

De tomaten van het bedrijf worden onder hun eigen merk, 'Ten Thousand Fruits Fresh' verkocht in drie verschillende verpakkingen. Het bedrijf is op zoek naar strategische partners over de hele wereld om haar aandeel in de internationale tomatenmarkt verder uit te breiden. 

Voor meer informatie: 
Mr. Zheng Lilong
Qingdao Ten Thousand Fruits Agricultural Technology Co., Ltd.
Tel.: +86 135 7382 1444 

Publicatiedatum: