Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Standfinder voortaan Lokaalwijzer

Vanaf maandag 1 maart 2021 gaat Standfinder door onder een nieuwe naam: Lokaalwijzer. Als internetplatform met ruim 400 aanbieders van lokale producten in Nederland vindt men deze naam beter passen bij waar men voor staat.

Op Lokaalwijzer (www.lokaalwijzer.nl) vind je groente, fruit, zuivel, bloemen, planten, vlees, vis en nog veel meer producten uit eigen regio. De oprichters van het platform geloven in regionaal (landbouw)ondernemerschap en ze houden van lokale producten.

Bij zo’n lokaal initiatief hoort een Nederlandse naam. Lokaalwijzer betekent: het wijzen van de weg én het wijzer worden als persoon. Zo wijst Lokaalwijzer de weg naar lokale producten in Nederland en maak je kennis met aanbieders in je eigen regio. Daarnaast vind je op Lokaalwijzer informatieve blogs over producten en interviews met aanbieders.

Groei
De missie van de bedenkers (lees hier meer over ze) blijft onveranderd: Lokaalwijzer wil zo veel mogelijk mensen vertrouwd maken met het kopen van lokale producten en ‘kopen bij de boer’ toegankelijker en leuker maken. "We willen ervoor zorgen dat lokale aanbieders bekender worden en dat meer Nederlanders hun producten ontdekken."

Duizenden mensen wisten het platform in de eerste zeven maanden van 2020 al te vinden, en Lokaalwijzer verwacht in 2021 een nog sterkere groei in het bezoekersaantal te bereiken.

Alle functies, accounts en mogelijkheden van de Standfinderwebsite blijven behouden. Gebruikers van het platform hebben toegang tot alle relevante informatie over het aanbod, waaronder productinformatie, foto’s en openingstijden. Daarnaast kunnen aanbieders als favoriet worden opgeslagen en hebben gebruikers de mogelijkheid hun waardering uit te spreken door een review te schrijven.

Publicatiedatum: