Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tele Radio slaat eerste paal voor nieuw pand

Tele Radio Benelux, specialist in veilige draadloze besturingen, sloeg op maandag 22 februari 2021 de eerste paal voor het nieuwe bedrijfspand te Bleiswijk. Het bedrijf levert hun technieken o.a. aan telers om apparatuur op afstand storingsvrij te kunnen bedienen. 

De familie Van der Elst beschildert de eerste heipaal. De eerste paal ging om 13.00 de grond in 

“Nu, twintig jaar na oprichting en een constante groei van ons familiebedrijf hebben we behoefte aan meer ruimte en betere faciliteiten voor de toekomst. Dit duurzame bedrijfspand is zelfvoorzienend en klaar voor onze verdere groei en daarmee voor de volgende generatie. Daarom had ik er bewust voor gekozen dit speciale moment te beleven met mijn vrouw en kinderen,” aldus KeesJan van der Elst, directeur van Tele Radio Benelux.

“Het nieuwe bedrijfspand ligt op nog geen 15 minuten rijden van het oude adres, in het Prismapark dat vele aantrekkelijke faciliteiten biedt en een enorme levendigheid. Wij kijken ernaar uit om hier naartoe te verhuizen in november dit jaar."

 

Voor meer informatie:
Tele Radio
info@teleradio.nl
www.teleradio.nl

Publicatiedatum: