Vernieuwde versie gewasversnipperaar gaat internationaal

Royal Brinkman en Weterings zetten hun internationale samenwerking in 2021 voort. De samenwerking draait vooral om machines die ingezet worden tijdens de drukke teeltwisselperiode. Daarvoor werkt Weterings met de Bio Chopper en Bio Hopper.

Efficiënte restafvoer
Bio Choppers zorgen voor het versnipperen en afvoeren van de oude planten/resten. Door het gewas te versnipperen, kan het residu gemakkelijker worden afgevoerd met een minimum aan transportvolume en -bewegingen. Met de Bio Chopper en/of Hopper kan de teler snel en efficiënt zijn oude gewas opruimen.

Samenwerking in 2021
Royal Brinkman en Weterings Machinery werken al enkele jaren nauw samen. De voortzetting van de samenwerking is bezegeld met het opnieuw binnenhalen van een flinke order voor de Bio Chopper serie. In de loop van 2021 zal Royal Brinkman de Bio Choppers en Super Choppers (het grotere model van de Bio Chopper) internationaal gaan distribueren.

Nieuwe super chopper compact HI550/620
Ten opzichte van vorig jaar wordt een vernieuwde versie van de Super Chopper geïntroduceerd. Deze Super Chopper HI550/620 is voorzien van een bredere hakselunit en diverse nieuwe slimme functies. Hierdoor heeft de machine nog meer capaciteit om zware gewassen efficiënt te verwerken. Met deze nieuwe machine hopen Weterings Machinery en Royal Brinkman nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de klant.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
info@royalbrinkman.com
www.royalbrinkman.com


W
eterings Machinery
www.weterings.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven