Australische telers enthousiast over IDM Mini sprayer

"Mini sprayers besparen uren werk"

"Ik had er jaren geleden al een moeten hebben. Wat we vroeger met een tank, pomp en slang deden, kan nu in minstens de helft van de tijd gedaan worden met de IDM Mini sprayer, met een betere bedekking van het gewas," zegt Quentin van het glastuinbedrijf Sun Up Farm in Queensland, Australië.

De IDM Mini sprayer heeft een compact ontwerp met een laag zwaartepunt voor stabiliteit. Dankzij de gelijkmatige en homogene dekking verlaagt hij de arbeidskosten en vermindert hij de blootstelling van arbeiders aan chemicaliën aanzienlijk. "Deze Mini sprayer is een favoriet van onze klanten," zegt het team van Powerplants Australia. Zij zijn al vele jaren dealer van de machine en hebben er momenteel een aantal op voorraad. "Het bespaart telers uren werk."

Huan Vo (foto onder) van Vocofresh in Virginia SA is een jarenlange klant van Powerplants en heeft inmiddels een aantal Mini sprayers aangeschaft. Naast zijn 4ha Hydroponic Tomato Farm heeft Huan een 2,5ha capsicum teeltbedrijf verderop in de straat. Hij is erg blij met het resultaat en het gewas ziet er uitstekend uit.

Hij is goed op weg om een flink aantal smaakvolle capsicums van hoge kwaliteit te plukken. "De combinatie van betrouwbare technologie en goed advies heeft onze teelt in een stroomversnelling gebracht, zodat we een goed rendement op onze investering kunnen behalen," zegt Huan.

Voor meer informatie:
Powerplants
+61 387 957 750
sales@powerplants.com.au
www.powerplants.com.au

 
IDM Agrometal
+ 34 950304544
abarranco@idm-agrometal.com
www.idm-agrometal.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven