Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede serie Plantalyzers onderweg

Vorig jaar is de eerste serie Plantalyzers op de markt gebracht door HortiKey. Dit jaar volgt een tweede serie. 

HortiKey is 5 jaar geleden opgericht en een jaar later onderdeel van de Berg Hortimotive Group geworden. In die tijd is de Plantalyzer ontwikkeld voor accurate oogstprognose. Nieuw dit jaar is verder een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Daarmee wordt de groepsidentiteit benadrukt. Het heeft een eigen uitstraling dat staat voor innovatieve data gedreven oplossingen, volgens het bedrijf de sleutel tot data-gedreven glastuinbouw. Tegelijk sluit het nieuwe logo in kleur en stijl aan bij de Berg Hortimotive Group. 

Met de Plantalyzer wordt grootschalig plantdata elke dag opgehaald in aantallen die tot voor kort onvoorstelbaar waren. "Hiervoor wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art vision systeem waarmee de grote datastromen met de foto’s volledig automatisch geacquireerd en geanalyseerd worden", vertelt André Valstar. "Dankzij de combinatie van deze grootschalig opgehaalde dagdagelijkse plantdata en AI modelering wordt telkens de meest accurate oogstprognose geleverd."

Voor meer informatie:
HortiKey
www.hortikey.nl 

Publicatiedatum: