Bosman Van Zaal neemt vestiging Codema in België over

Bosman Van Zaal uit Aalsmeer breidt haar activiteiten uit in België. Per 1 februari heeft zij de Belgische vestiging van Codema overgenomen in Sint Katelijne Waver. Alle Belgische medewerkers komen in dienst van Bosman Van Zaal, waardoor de service en het onderhoud van o.a. alle klimaatsystemen, waterinstallaties en elektrasystemen gewaarborgd zijn.

Bosman Van Zaal is erop gericht hoogwaardige tuinbouwkennis af te stemmen op de behoeften van lokale markten en sectoren, waardoor projecten geheel op maat en efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Om die reden wordt gebruikt gemaakt van lokale personen en bestaande organisaties, die beschikken over de juiste contacten in het beoogde gebied en een beter inzicht hebben in de lokale marktvraag.

Belgische kwekers kunnen vanaf heden een bredere keuze maken uit een ruim aanbod van kassen en kasinstallaties en hebben per direct toegang tot de intensieve tuinbouwkennis van één van de grootste turnkey tuinbouwspecialisten van Europa.

Codema heeft besloten om haar Belgische activiteiten over te dragen aan Bosman Van Zaal, omdat zij ervoor gekozen heeft om in diverse andere regio’s actief te zijn en zich te versterken.

Voor meer informatie over de overname kan contact opgenomen worden met CSO Ben van der Heide b.vanderheid@bosmanvanzaal.com of met Floris Koomen f.koomen@bosmanvanzaal.com, de filiaalmanager van de Belgische vestiging.

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
Braziliëlaan 4  
1432 DG Aalsmeer
The Netherlands
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven