Freshng verder onder de vleugels van Pantheon

Tholen - Sinds begin dit jaar is het softwarepakket Freshng van RPO ICT Solutions overgenomen door Pantheon Automatisering. Met de overname van het softwarepakket en haar medewerkers zet Pantheon een stap op het gebied van softwarepakketten voor de versmarkt.

Freshng is een compleet softwarepakket voor de AGF-sector, voor zowel importeurs, exporteurs en groothandelaren en uniek vanwege de geïntegreerde financiële administratie. “Dit gespecialiseerde softwarepakket voor de versmarkt blijft beschikbaar en herkenbaar voor klanten,” vertelt Paul van der Es van RPO. “We zijn ervan overtuigd dat de overname de kwaliteit, continuïteit en de toekomst van Freshng beter zal waarborgen. Door onze krachten te bundelen profiteren klanten van meer functionaliteiten. De expertise van de RPO-medewerkers op het gebied van ICT en AGF en Pantheon biedt  toegevoegde waarde voor hosting, aanvullende softwareapplicaties, ontwikkelcapaciteit en klantbeleving.”

Paul geeft aan dat er voor de klanten van RPO niets verandert. “De software en de dienstverlening blijven ongewijzigd.”


Paul van Es en Werner Kastelein van RPO

Samenwerking Pantheon en Freshng
“Zowel Pantheon als RPO stonden aan het begin van de razendsnelle ontwikkelingen in de ICT-branche,” Licht Paul toe. “Hierdoor hebben beide bedrijven uitgebreide kennis en ervaring binnen de sector. Het samengaan komt tot stand in een periode waarin de markt sterk groeit en vraagt om schaalbaarheid binnen de ICT-branche. Door de huidige diensten van Pantheon uit te breiden met het softwarepakket van Freshng, kan de kwaliteit, samen met de persoonlijke aanpak zorgen voor kansen in de markt.”

Hans Siekerman, commercieel directeur van Pantheon voegt daaraan toe dat een hoog kennisniveau en een gedreven mentaliteit ook de kernwaarden zijn waar Pantheon voor staat. “Daarom past Freshng goed bij ons. We zijn beide blij met de overname en gaan onze reputatie als betrouwbare specialist ook binnen de AGF waarmaken.’’

Pantheon bedrijfssoftware
“Pantheon is al ruim 40 jaar een betrokken partner die met kennis en ervaring klaarstaat voor de IT-vraagstukken van de Nederlandse MKB,” vertelt Hans. “In de afgelopen jaren heeft het bedrijf diverse succesvolle overnames gedaan. Samen met de Freshng-medewerkers van RPO beschikt het bedrijf over meer dan 110 medewerkers en een landelijke dekking met vier vestigingen. De overname past volledig bij het strategische beleid van Pantheon dat gebaseerd is op het uitbouwen van de marktpositie in bedrijfssoftware op de Nederlandse markt.” 

Dit artikel verscheen eerder in editie 1, 35e jaargang van Primeur. Zie hiervoor www.agfprimeur.nl. 

Voor meer informatie:
sales@rpo.nl
info@pantheon-automatisering.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven