Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jubilerend Eekhout Bouw in nieuw jasje

Eekhout Bouw uit Kwintsheul bestaat 75 jaar. In 1946 legde Jan Eekhout sr. de basis van het bedrijf door aan de Lange Wateringkade in Kwintsheul een timmerbedrijf te starten. Dat er in de tijd veel veranderd is, mag duidelijk zijn, maar de ambities, het werkplezier en het enthousiasme voor het vak zijn 75 jaar later nog ongewijzigd groot. De start van het jubileumjaar luidde Eekhout Bouw in met de bekendmaking van hun nieuwe uitstraling.

Eekhout Bouw is al 75 jaar een vertrouwd gezicht voor woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en projectontwikkeling. Ter ere van hun 75-jarig jubileum steekt het bedrijf zich in een nieuw jasje.

Jubileumjaar
De aftrap van het jubileumjaar vond plaats in Kwintsheul. Daar werden alle inwoners van 75 jaar en ouder op 15 februari getrakteerd op twee smakelijke gebakjes. De lancering van het nieuwe logo, de nieuwe website en de volledig nieuwe huisstijl markeert de ambities voor de toekomst. In de loop van dit jubileumjaar zullen door Eekhout Bouw diverse jubileumactiviteiten worden georganiseerd, uiteraard passend binnen de eventueel geldende maatregelen.

 

Publicatiedatum: