Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"daghandel krijgt in 2021 nog prominentere plaats"

Nieuwe koers voor The Greenery en haar zachtfruittelers

The Greenery levert jaarrond groenten en fruit. Dit doen zij samen met haar telers verenigd in de coƶperatie Coforta. Samen met de zachtfruittelers is de koers aangescherpt.

Om dagelijks een vers assortiment aan alle klanten te leveren, werkt The Greenery intensief samen met haar telers en andere samenwerkingspartners. De organisatie bestaat uit meerdere onderdelen met een eigen focus en expertise. The Greenery Growers verzorgt de verkoop van product van de Nederlandse telers, The Greenery Logistics biedt logistieke oplossingen voor vers en The Greenery Retail bedient retail- en onlineklanten in Europa.

Prominentere plaats daghandel
Verschillende klanten kennen verschillende behoeftes. Bij het onderdeel Zachtfruit van The Greenery Growers staan die klantenbehoeftes centraal. Het gaat om retail klanten, groothandels klanten, foodservice klanten of service providers. Voor elke klant zorgt The Greenery Growers voor het juiste product met bijbehorende dienstverlening op maat. Dit gebeurt vanuit een team van specialisten die de klanten bedienen vanuit hun kennis en expertise. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid van product staan hierbij voorop.

Zachtfruit is en blijft een dagvers product en om de kwaliteit voor de consument te waarborgen, vraagt dit om een hoge omloopsnelheid. De daghandel in zachtfruit krijgt daarom in 2021 een nog prominentere plaats. Er wordt dagelijks gezorgd voor voldoende product voor klanten in de daghandel. Focus komt in eerste instantie op de veilingklok waar dagelijks op basis van beschikbaarheid een groot volume klasse 1 (cijfer 7) en 1-S+ (cijfer 9) geveild gaat worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om vooruit te bestellen en in de toekomst komt daar een 24/7 (online) verkoopportaal bij (webshop).

Voor meer informatie: 
The Greenery B.V.
www.thegreenery.com 

Publicatiedatum: