Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kas gaat over van handelsbedrijf op handelsbedrijf

Green Rise Foods heeft via dochterbedrijf Bull Market Farms een kas van Mor Gro Farms overgenomen. Het gaat om een kas van bijna 9 hectare op een perceel van 23 hectare in Kingsville, Ontario. Met de overname gaan ook telers van de ene teler op de andere teler over. 

Naast de kassen van Mor Gro Farms heeft het bedrijf ook alle aandelen van Mor Gro Sales, een handelsbedrijf met volledige licentie, overgenomen. Verder krijgt Green Rise Foods beschikking over verpakkingstechnieken die voorheen door Mor Gro Farms werden gebruikt.

"We zijn blij 8,9 hectare productielocatie toe te voegen aan ons bedrijf. Dit is een belangrijke overname, omdat deze onze teeltcapaciteit met 60% vergroot. Ons managementteam wil de nieuwe locatie integreren in Green Rise door in het komende begrotingsjaar de financiĆ«le verslaglegging te stroomlijnen, de inkoop te stimuleren en de operationele efficiĆ«ntie te maximaliseren," zei Vincent Narang, CEO van het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Green Rise Food
47 Colborne Street Suite 301
Toronto, Ontario M5E 1P8 Canada
+416 294 2881
vnarang@greenrisecapital.ca
www.greenrisefoods.ca

Publicatiedatum: