Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Importseizoen Sweet and Sunny aardbeien nu écht gestart

The Greenery is haar importseizoen met Sweet and Sunny aardbeien gestart. Enigszins vertraagd door de kou in Spanje nemen de volumes nu snel toe. "De consument is zich door corona bewuster dan ooit dat groente en fruit bijdragen aan een verbeterde weerstand en een gezond gewicht, waardoor de vraag naar gegarandeerd smaakvolle Sweet and Sunny aardbeien groot is", vertelt Cas van Loon.

Afgelopen jaren zorgde de uitstekende kwaliteit van de Sweet and Sunny aardbeien uit Spanje voor een goede afzet. De reacties van de consumenten waren zeer positief wat ook op te maken was uit de verkoopcijfers. En ook dit jaar zijn de verwachtingen volgens Cas goed. "Afgelopen weken zijn de eerste Sweet and Sunny aardbeien binnengekomen op het Zachtfruit DC in Breda na een vertraagde start door de kou in het Spaanse teeltgebied. Nu de temperaturen in Spanje weer rond 20 graden liggen zullen de volumes zullen de komende week verder toenemen. De afzet vindt plaats binnen Nederland, maar ook uit de landen om ons heen neemt de vraag toe."

Alleen de beste rassen voor de beste kwaliteit
"Samen met telers, agronomisten en internationale veredelaars is The Greenery altijd op zoek naar de beste rassen in zachtfruit. Met twee eigen locaties voor het testen van nieuwe variƫteiten en in nauw overleg met een eigen agronomist en telers worden de beste rassen in teeltconcepten voor Sweet and Sunny opgenomen en vermarkt."

De consument waardeert smaak
"We zien een versterkte vraag naar gezonde voeding. De consument is zich door Corona bewuster dan ooit dat groente en fruit bijdragen aan een verbeterde weerstand en een gezond gewicht. Voor fruit geldt verder dat de producten gegarandeerd smaakvol moet zijn. Het zachtfruit van Sweet and Sunny is altijd zongerijpt, van de smaakvolste rassen en de beste telers. Hierdoor zijn de aardbeien, frambozen, blauwe bessen rode bessen en bramen altijd heerlijk zoet van smaak en extra sappig. Uit de verkopen en navraag blijkt keer op keer dat consumenten deze zekerheid weten te waarderen."

Voor meer informatie:
Cas van Loon
The Greenery Retail
Mob: 06 51 822 746
c.vanloon@thegreenery.com 

Publicatiedatum: