Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ARBO.NU en Perspectief Personeelsanalyse gaan samenwerken

Onlangs is ARBO.NU, een arbodienst uit Hoek van Holland die zich vooral op de tuinbouwsector richt, een intensieve samenwerking aangegaan met Perspectief Personeelsanalyse uit De Lier, een specialist op het gebied van assessments, voor de beoordeling van haar cliƫnten die al meer dan een jaar arbeidsongeschikt zijn.

Een werkgever heeft de wettelijke verplichting om passend werk voor langdurig arbeidsongeschikte medewerkers te vinden binnen zijn eigen organisatie of daarbuiten. Voor ieder persoon ontwikkelt ARBO.NU een persoonlijk re-integratieplan dat inzicht geeft in de arbeidsmogelijkheden. Dit plan voldoet tevens aan de verplichte dossiervorming voor het re-integratieverslag.

Yvon Brunt en Hans den Hoedt

Om een goed inzicht te verkrijgen in de talenten en wensen van de persoon in kwestie, past Perspectief reeds beproefde testen en interviewmethodes toe om de capaciteiten en interesses van de persoon nauwkeurig vast te stellen. Vervolgens gaat ARBO.NU in gesprek met de betrokkene, eventueel met een tolk, om de uitkomsten van de testen te bespreken. De resultaten uit dit gesprek maken een wezenlijk onderdeel uit van het totale proces en zijn relevant voor de juiste voltooiing van het traject. Na afronding kan er gericht en actief naar passend werk gezocht worden.

Perspectief Personeelsanalyse heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van testen en analyseren van personeelsleden en ARBO.NU is een gecertificeerde arbodienst, die zich vooral richt  op de re-integratie van medewerkers. De specialisten van ARBO.NU focussen zich op preventieve processen om verzuim tegen te gaan en ze begeleiden afvloeiingsprocessen als het niet anders kan. Ze streven altijd naar beperking van verzuim en verzuimkosten.

Voor meer informatie over dergelijke re-integratieprocessen, neem contact op met Yvon Brunt 06 53 78 53 79 of kijk op www.arbo.nu.

Publicatiedatum: