Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie nieuwe gezichten bij Fluence

Fluence by Osram, leverancier van ledbelichtingsoplossingen voor de commerciële cannabis- en tuinbouwmarkt, heeft aangekondigd dat Peter Hendrix, Dennis Raadschelders en André Lagareiro het team in Europa, het Midden-Oosten en Afrika komen versterken (EMEA).

"Nadat Fluence hun aanwezigheid op de EMEA-markt in 2019 heeft uitgebreid, is het marktaandeel vergroot en het team uitgebreid met verschillende technische en tuinbouwexperts om de klanttevredenheid onder telers te vergroten," zo laat het bedrijf weten. 

De nieuwe aanwinsten voor het EMEA-team zijn:

●        Peter Hendrix, technisch manager, EMEA: Hendrix heeft uitgebreide ervaring in de belichtingsmarkt binnen de tuinbouwsector en heeft verschillende functies bekleed bij Botany, Lights Interaction en Hortilux. Hendrix heeft een tuinbouwdiploma van HAS Hogeschool en speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van strategische klantprojecten en geavanceerde productontwikkeling. 

●        Dennis Raadschelders, strategische accountmanager, Benelux: Raadschelders is een tuinbouwveteraan met veel ervaring in de teeltsector en in de verkoop. Hij was eerder accountmanager bij Grodan, evenals rozenteler in Nederland. Raadschelders zal tuinbouw- en sierteeltprojecten in de Benelux ondersteunen. 

●        André Lagareiro, strategisch accountmanager, cannabis: Lagareiro heeft meer dan 10 jaar ervaring in de cannabissector. Hij zal zich richten op cannabisprojecten in Europa en zal daarbij zijn ervaring bij Paradise Seeds, een befaamd bedrijf voor cannabiszaden, meebrengen, evenals zijn ervaring als internationaal accountmanager bij Hortilux. 

Het EMEA-team van Fluence is momenteel actief in 30 landen. In de afgelopen 7 maanden is het bedrijf een aantal projecten gestart met verschillende gewassen op meerdere hectares. Ook gaan ze nu verder met fotobiologisch onderzoek als toevoeging op de bestaande onderzoeksinitiatieven van het bedrijf.  

Voor meer informatie:
Fluence
4129 Commercial Center Drive
Suite 450 Austin, TX 78744
info@fluencebioengineering.com
www.fluence.science

Publicatiedatum: