Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inauguratie Nederlands kasmodel in Vietnam

Op vrijdag 22 januari vond de inauguratie van een Nederlands kasmodel op het Nam Cau Kien Industrial Park in Vietnam plaats. Op het land- en tuinbouwpark wil men stappen gaan zetten in tuinbouwtechniek en teelt. 

Het project is een samenwerking tussen het Netherlands - Vietnam Horticulture Business Platform en het Nam Cau Kien Industrial Park. 

Aanwezig bij het moment, een teken van de goede samenwerking tussen Nederland en Vietnam op land- en tuinbouwvlak, waren Pham Hong Diep (voorzitter en algemeen directeur van het ecologische industriepark Nam Cau Kien (NCK),  Willem Schoustra, adviseur voor de Nederlandse landbouw en mevrouw Nguyen Huong Lan, senior officier, afdeling Landbouw van de Nederlandse ambassade in Vietnam en Mai Thi Hong - Vietnam Coördinator - Nederland - Vietnam Horticulture Business Platform (NVHBP) - Vietnam en directeur van Thien Dieu Trading and Production Joint Stock Company, gespecialiseerd in het importeren en produceren van bloemenrassen van Nederlandse oorsprong.

Namens NVHBP waren aanwezig: Friso Klok - Ketendirecteur en Ta The Hung - Noordelijke vertegenwoordiger - Rijk Zwaan Vietnam Company, Nguyen Phuong - Business Development Director, MimosaTEK Company, de Vietnamese vertegenwoordiger van Eurofin Agro en Bui Thu Trang - Sales Manager - Behn Meyer Vietnam Company.

Bron: NVHBP

Publicatiedatum: