Tweede vestiging ARBO.NU in Wateringen

Onlangs heeft ARBO.NU, een arbodienst uit Hoek van Holland die zich vooral op de tuinbouwsector richt, een nieuwe vestiging geopend in het nieuwe pand van RC Westland in Wateringen, een bedrijf dat op diezelfde locatie aangepast werk biedt aan mensen die tijdelijk of structureel niet meer in het reguliere arbeidsproces passen.

De nieuwe vestiging van ARBO.NU aan de Poeldijkseweg 1c in Wateringen zal geleid worden door Dagmara Nitsche-Maksutaj, een verzuimconsultant van ARBO.NU, die al vanaf de oprichting betrokken is bij het bedrijf. Zij wordt in eerste instantie ondersteund vanuit de vestiging in Hoek van Holland, maar in de loop van het jaar zal het team in Wateringen verder worden uitgebreid. Vanaf heden zal één van de bedrijfsartsen elke dinsdag aanwezig zijn en wellicht wordt dit schema in het komende jaar verder uitgebreid.

ARBO.NU is een gecertificeerde arbodienst, die zich vooral richt op het terugdringen van verzuim en verzuimkosten. Doordat een aantal van hun opdrachtgevers werkt met arbeidsmigranten uit Europa, hebben zij door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan met de begeleiding ervan. Zij werken vooral voor bedrijven en ZZP'ers, maar ook voor particulieren die gebruik maken van keuringen door hun gecertificeerde bedrijfsartsen. Dit artsenteam is gekoppeld aan verschillende tolken, zodat met iedere arbeidsmigrant gewerkt kan worden.

Voor meer informatie over ARBO.NU, neem contact op met Yvon Brunt yvon@arbo.nu of kijk op www.arbo.nu.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven