Jos van Kester wordt accountmanager Kennis in je Kas

De bekendheid van Kennis in je Kas onder telers in de glastuinbouw laat nog steeds te wensen over. Ook leven er zowel bij individuele ondernemers als bij de betrokken afzet-verenigingen nog regelmatig vragen. Om de communicatie structureel op te pakken, is besloten om een accountmanager aan te stellen voor KijK. Dat wordt Jos van Kester, die daarnaast relatiebeheerder blijft van Glastuinbouw Nederland.

Een van de belangrijke taken van de accountmanager is om de organisaties, die zijn aangesloten bij de Brancheorganisatie Groenten & Fruit of de Brancheorganisatie Sierteelt, jaarlijks een of twee keer te informeren over de actualiteit en de activiteiten van Stichting Kennis in je Kas. Ook kan Jos van Kester in deze functie ondersteunen bij het te woord staan van bedrijven met vragen en bezwaren. Nu worden die vragen nog beantwoord door de medewerkers van de helpdesk. Met de aanstelling van een accountmanager kan ook deze communicatie worden versneld en verbeterd. De programmaraad van KijK realiseert zich dat het hoe en waarom van het innovatieprogramma de nodige vragen bij ondernemers kan oproepen. De nadruk zal tevens liggen op het behandelen van bezwaren van glastuinbouwondernemers.
Essentieel is dat de werkzaamheden van Jos van Kester voor Kennis in je Kas strikt gescheiden blijven van die van relatiebeheerder bij Glastuinbouw Nederland.

Glastuinbouwspecialist
Jos van Kester is een glastuinbouwspecialist pur sang. Hij beschikt over ruim dertig jaar ervaring in zowel teelt, verkoop als advies. Hij was onder andere ruim 20 jaar zelfstandig glastuinbouwondernemer.
In een volgende nieuwsmail zal Jos van Kester zich nader introduceren en tevens verslag doen van zijn eerste ervaringen als accountmanager voor Kennis in je Kas, het innovatieprogramma voor gewasoverstijgend onderzoek in de glastuinbouw.

bron: Stichting Kennis in je Kas


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven