Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Logobord voor leden GroentenFruit Huis: "Wij werken samen voor een sterke sector"

Vorige week stuurde GroentenFruit Huis alle leden die het bord nog niet hebben ontvangen een logobord met de oproep dit naast hun voordeur te bevestigen. Leden die de ALV bezochten of een bijeenkomst in Zoetermeer, toen dat nog tot de mogelijkheden behoorde, gingen hen voor.

Het oorspronkelijke plan was dat GroentenFruit Huis-medewerkers voor een dag in de schoenen van een koerier zouden staan, waarbij zij de borden persoonlijk zouden afleveren bij de leden. De voortdurende coronamaatregelen hebben doen besluiten toch maar gebruik te maken van de infrastructuur van PostNL.

Het eerste bord werd overhandigd aan Kees Oskam van Handelsmaatschappij Jan Oskam B.V. door Gert Mulder een week voorafgaand aan de ALV. Leden die aanwezig waren tijdens de Algemene Ledenvergadering van GroentenFruit Huis op dinsdag 29 september 2020 ontvingen daar het bord. Het bord staat symbool voor de kracht van samenwerking en is een uiting om kenbaar te maken aan de buitenwereld dat we met elkaar meer kunnen bereiken en een symbool van trots. Trots van GroentenFruit Huis op haar leden en trots van de leden om onderdeel te zijn van een sterke vereniging als GroentenFruit Huis. Ook de bestuursleden van Comité Ui, die eind vorig jaar fysiek aanwezig waren in Zoetermeer kregen het bord uitgereikt.

Borden aan de muur 
Aan alle GroentenFruit Huis-leden wordt gevraagd het bord een plekje te geven naast de voordeur of op een andere prominente plaats binnen het bedrijf én er een foto van te maken en die te delen met GroentenFruit Huis.

 

 

Publicatiedatum: