Gakon, Priva en Anima Trading formaliseren samenwerking

Gakon Horticultural Projects, Priva en Anima Trading hebben een partnerschapovereenkomst getekend. De partijen werkten al enkele jaren samen, maar hebben de samenwerking nu ook in een overeenkomst geformaliseerd.

Gakon is een internationaal kassenbouwbedrijf die glastuinbouwprojecten ontwikkelt, produceert en bouwt. Priva is een wereldwijde leverancier van geïntegreerde totaaloplossingen voor het bedienen en beheren van elk tuinbouwbedrijf. Anima Trading is een bedrijf dat assisteert bij het leveren van projecten, installaties en producten voor de tuinbouwsector.

V.l.n.r.: Jaco de Vries (General Director Priva), Pieter van Berchum (Managing Director Gakon Horticultural Projects) en John Broos (Managing Director Anima Trading)

Officieel
‘’Een partnerschap aangaan met Priva en Anima Trading is de logische keuze,’’ vindt Pieter van Berchum, Managing Director bij Gakon. ‘’We werken al jarenlang samen en hebben met deze overeenkomst de samenwerking officieel bevestigd. Alle bedrijven streven naar het optimale resultaat met daarbij een grotere efficiëntie per vierkante meter, minder energieverbruik en maximaal hergebruik van water, zodat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn: groeien! Dit is tevens onze missie en Priva en Anima Trading delen die missie met ons. Met dit partnerschap versterken wij elkaar."

Naadloos
“Door de goede samenwerking tussen Gakon, Anima Trading en Priva kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de klant,” vertelt Jaco de Vries, General Manager bij Priva. “We streven ernaar deze wensen te vertalen naar turnkey-oplossingen door Priva’s automatiseringsoplossingen naadloos aan te laten sluiten op de concepten die Gakon ontwikkelt. De ervaring van Anima Trading als Priva provider is hierin essentieel. Hiermee creëren we de juiste synergie en leggen we een goede basis voor klanten om de stap te zetten naar cloud-technologieën, waaronder Priva Connected en Plantonomy, Priva’s technologie voor o.a. autonoom telen.”

‘’Al enige jaren is er een samenwerking tussen Gakon en Anima Trading voor het invullen van automatisering met Priva producten’’ zegt John Broos, Managing Director bij Anima Trading. ‘’Mooi om te zien dat we dit middels deze overeenkomst ook kunnen formaliseren. Het is altijd goed om de dingen voor alle betrokken partijen duidelijk te hebben, dit voor zowel de onderlinge afstemming als die naar de klant.’’

V.l.n.r.: Jaco de Vries (General Director Priva), John Broos (Managing Director Anima Trading), Olaf Mos (Sales Director Gakon Horticultural Projects) Pieter van Berchum (Managing Director Gakon Horticultural Projects) en Marc van den Berg (Manager Climate Solutions Gakon Horticultural Projects)

Gakon, Priva en Anima Trading zien met dit partnerschap de toekomst met vertrouwen tegemoet. Gezamenlijk gaan zij zich inzetten om wereldwijd het verschil te maken binnen voedselbranche, door hun klanten veilig, duurzaam en vers voedsel te laten produceren. 

Voor meer informatie: 
Gakon Horticultural Projects
www.gakon.nl  

 

 

Priva
www.priva.com  
Anima Trading
www.anima-trading.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven