Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coop en Telesuper gaan intensiever samenwerken op nieuwe locatie Almere

De online supermarkt voor kleinschalig wonen, kinderopvang en bedrijfskantines Telesuper is verhuisd naar een nieuw distributiecentrum in Almere. De nieuwe bedrijfshal is zo’n 13 duizend m2 groot, vier keer groter dan de vorige. De ruimte is nodig omdat in het nieuwe pand ook de online orders van partner Coop worden verzameld. 

Coop heeft sinds 2018 50% van de aandelen van Telesuper in handen en trekt nu haar E-commerce naar een hoger plan door de samenwerking met Telesuper te intensiveren. Door deze groeiende samenwerking werd het oude pand van Telesuper al snel te klein. In het nieuwe onderkomen is genoeg ruimte voor de 300 medewerkers om de groei voort te zetten.

Het pand stamt uit de jaren '80 en wordt volledig energieneutraal gemaakt. Medio maart worden zonnepanelen op het dak geplaatst, die genoeg energie gaan bieden om de koel- en vriescellen, ledverlichting en verwarming van energie kunnen voorzien. 

Bron: Telesuper

Publicatiedatum: