Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geraspte tomaat wint ook dit jaar 'Smaak van het Jaar'-prijs in Spanje

Voor het tweede achtereenvolgende jaar werd de verse geraspte tomaat van Bonnysa onderworpen aan het oordeel van de consument en slaagde hij erin om de prijs “Smaak van het Jaar 2021” in de wacht te slepen. De geraspte tomaat van Bonnysa werd na een blinde proef waaraan 80 consumenten deelnamen als de beste aangewezen, waarbij vooral de frisse en natuurlijke smaak van het product werd geprezen. De prijs is een belangrijke onderscheiding in Spanje die elk jaar door de consument zelf wordt uitgereikt.

Bonnysa was in 2006 het eerste bedrijf dat dergelijk product ontwikkelde en op de Spaanse markt bracht, als antwoord op de vraag van de consument naar een frisse en natuurlijke smaak in de vorm van een gemaksproduct.

Bonnysa verzorgt zowel teelt als verwerking van de tomaat. "Deze onderscheiding is een erkenning voor het werk van ons hele team", zegt Teresa Brotóns, commercieel directeur van Bonnysa. “Van het zaadje tot de verpakking proberen we het hele proces tot in de puntjes te verzorgen om een bewerkt product te kunnen afleveren waarvan de kwaliteit, smaak en versheid optimaal is. Het feit dat we niet werken met agressieve thermische processen geeft ons product de natuurlijke smaak van een tomaat zonder dat het naar blik of een gekookt product smaakt.”

De geraspte tomaat maakt deel uit van een assortiment producten op basis van tomaat en tegelijkertijd van een complete catalogus gemaksproducten. 

Voor meer informatie:
Bonnysa
www.bonnysa.es

Publicatiedatum: