nieuw gezicht in vernieuwde shop Royal Brinkman Bleiswijk

Marin Butorac na 23 jaar met pensioen

De laatste werkdag van Marin Butorac zit erop. Marin was 23 jaar het vertrouwde gezicht van de Royal Brinkman shop in Bleiswijk. Hij droeg het stokje over aan Emiel Vaessen. Emiel is sinds 1 mei 2020 werkzaam in de shop Bleiswijk en goed ingewerkt door zijn voorganger.


Marin en Emiel

Marin Butorac startte in 1998 en is jarenlang het stabiele aanspreekpunt geweest voor veel klanten van Royal Brinkman in deze regio. De shop van Royal Brinkman in Bleiswijk is in 2020 gerestyled. Deze restyling van de winkel in Bleiswijk was de laatste in de serie van de restyling van vier shops van Royal Brinkman in Nederland. De winkel is van alle gemakken voorzien en het winkeloppervlakte is gelijk gebleven.

Sinds januari 2020 is ook Terra, groothandel voor de bloemisterij, in het pand gevestigd. Met Berkel Flowers & Plants, Hogervorst Verpakkingen én Royal Brinkman in één pand is er een belangrijk meetingpoint ontstaan in het Groene hart. 

Meetingpoint
De aanwezigheid in deze belangrijke tuinbouwregio ‘het Groene Hart’ blijft van grote waarde voor Royal Brinkman. Naast de webshop en digitale dienstverlening wil Royal Brinkman ook offline aanwezig zijn met eigen servicepunten voor het bieden van gemak en een optimale service.

De shop in Bleiswijk is een mooi meetingpoint voor telers, detaillisten, bloemisten en winkeliers in het Groene Hart, zo stelt Royal Brinkman dat na de restyling en de overdracht van het spreekwoordelijke stokje van Marin op Emiel klaar is voor de toekomst.

Voor meer informatie: 
Royal Brinkman
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven