Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

80 Acres Farms opent nieuwe vertical farm in Hamilton

Op 15 januari 2021 hief 80 Acres Farms het glas op de opening van hun nieuwe, sterk geautomatiseerde vertical farm in Hamilton. Een dankwoord werd uitgesproken door Mike Zelkind en Tisha Livingston, de oprichters van 80 Acres Farms.  

De farm vol 'wonderbaarlijke techniek' meet ongeveer 6500 vierkante meter en kost het bedrijf 30 miljoen dollar.

"Vandaag is een mooie dag. Niet alleen voor 80 Acres Farms, maar ook voor de stad Hamilton en de lokale telers waar we mee samenwerken. We zijn hier om de officiële opening van ons nieuwste, meeste geautomatiseerde vertical farm te vieren, die mogelijk gemaakt is door Infinite Acres."

'Ongeëvenaarde oogsten'
Mike vertelde dat de vertical farm nu al ongeëvenaarde oogsten realiseert en een grote variatie aan producten met een hoge kwaliteit produceert, die tot nu toe nog niet beschikbaar waren. "We vieren dat dit een bedrijf is wat veel verschillende groenten en fruit kan telen. Dan gaat het niet alleen over bladgroenten en sla, maar binnenkort beginnen we met tomaten, komkommers, pepers en peren in hetzelfde systeem jaarrond met de techniek van Priva. Vandaag zetten we een nieuwe kwaliteitsstandaard die ver boven biologisch uitstijgt."

Tisha Livingston besloot de gelegenheid met de woorden: "Vandaag is een dag om te vieren. We vieren ook de mogelijkheden die dit systeem kan bieden voor gemeenschappen over de hele wereld. Iedereen die op zoek is naar lokale, gezonde productie zou moeten kijken naar 80 Acres en Infinite Acres en dit soort vertical farm."


Het glas wordt geheven op de recent geopende vertical farm

Zie hier de video van Mike en Tisha's speech, vergezeld door andere betrokken partijen in het project.

Voor meer informatie: 
80 Acres Farms 
www.80acresfarms.com 

 

Infinite Acres
www.infinite-acres.com  

 

 

 

Publicatiedatum: