Speciale folies boven de frambozen bevorderen groei

Donderdag 22 januari vindt om 10u een webinar plaats over frambozenteelt in tunnelkassen. Het Franse Cascade, gespecialiseerd in folies die lichtinval kunnen regelen, gaat daarin in op de vraag hoe telers het licht in hun frambozenteelt kunnen aanpassen om de opbrengst te verhogen. 

Het bedrijf presenteert daarvoor de Light Cascade-technologie.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven via de link www.webinarcascade.es. Aan het webinar nemen de volgende personen deel: Frédéric Pelleron (CEO van Cascade), José Gongora (International Business Manager van Cascade), Rafael Domínguez (manager van Freshuelva), Sévérine Lemarie (landbouwingenieur - Cascade) en Magdalena Torres (hoofd teeltprojecten van Adesva). Mamen Mingorance, hoofd van de technische afdeling van Freshuelva, zal alles in goede banen leiden.

De technologie van Cascade
Cascade ontwikkelt en produceert optisch actieve additieven voor bedekkingen van macrotunnels die het zonnespectrum wijzigen om de opbrengst en de kwaliteit van het fruit te optimaliseren.

Met de nieuwe bedekkingen wordt de fotosynthese en fotomorfogenese van planten verbeterd, wat de gemiddelde opbrengst van het gewas gunstig beïnvloedt. Aangezien de lichtvereisten specifiek zijn, past Cascade de formuleringen aan aan elk type gewas, zoals zachtfruit of groenten.

Voor meer informatie:
Cascade Light Technologies
www.lightcascade.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven