Pantheon neemt softwarepakket Freshng van RPO ICT Solutions over

Pantheon Automatisering heeft met ingang van 1 januari het Freshng softwarepakket van RPO ICT Solutions overgenomen. Met de overname van het softwarepakket en haar medewerkers haalt Pantheon ervaring en expertise in huis op het gebied van de versmarkt. De overname past volledig bij het strategische beleid van Pantheon dat gebaseerd is op het uitbouwen van de marktpositie in bedrijfssoftware op de Nederlandse markt.

Freshng is een compleet softwarepakket voor de AGF-sector, voor zowel importeurs, exporteurs en groothandelaren en uniek vanwege de geïntegreerde financiële administratie. Voor de (toekomstige) klanten van RPO verandert er niets, de software en de dienstverlening blijft onveranderd goed. RPO levert een totaal softwarepakket voor de AGF-markt. ‘’We zijn ervan overtuigd dat de overname de kwaliteit, continuïteit en de toekomst van Freshng beter zal waarborgen’’, vertelt Jan Roozen, oprichter van RPO. Door onze krachten te bundelen, profiteren klanten van meer functionaliteiten. De expertise van de RPO medewerkers op het gebied van AGF. Pantheon biedt bovendien toegevoegde waarde op het gebied van hosting, aanvullende softwareapplicaties, ontwikkelcapaciteit en klantbeleving.

Samenwerking Pantheon en Freshng
Zowel Pantheon als RPO stonden aan het begin van de razendsnelle ontwikkelingen in de ICT-branche. Hierdoor hebben beide bedrijven uitgebreide kennis en ervaring binnen de sector. Het samengaan komt tot stand in een periode waarin de markt sterk groeit en vraagt om schaalbaarheid, kennis en innovatie. Door de huidige diensten van Pantheon uit te breiden met het softwarepakket van Freshng, kan de hoge kwaliteit, samen met de persoonlijke aanpak zorgen voor kansen in de markt.

Hans Siekerman, commercieel directeur van Pantheon: ‘’Een hoog kennisniveau en een gedreven mentaliteit. Dit zijn ook de kernwaarden waar Pantheon voor staat. Daarom past Freshng goed bij ons. We zijn beide blij met de overname en gaan onze reputatie als betrouwbare specialist ook bij deze nieuwe klantengroep waarmaken.’’

Pantheon bedrijfssoftware
Pantheon is al ruim 40 jaar een betrokken partner die met kennis en ervaring klaar staat voor de IT-vraagstukken van de Nederlandse MKB. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf meerdere succesvolle overnames gedaan. Samen met de Freshng medewerkers van RPO beschikt het bedrijf over 110+ medewerkers en een landelijke dekking met vier vestigingen.

Voor meer informatie:
Pantheon Automatisering
Abe Lenstra boulevard 30
8448 JB Heerenveen
T: 0513-657357
info@pantheon-automatisering.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven