Glastuinbouw Nederland presenteert jaarplan 2021

Werken aan gezondheid en geluk is belangrijker dan ooit te voren. Door gezond te eten, voldoende te bewegen en te zorgen voor een gezonde leefomgeving worden we sterker en zijn we in staat ons beter te verdedigen tegen virussen. Het bewustzijn rondom de waarde van gezondheid en natuur is door het coronavirus toegenomen. Mensen waren het afgelopen jaar veel thuis en kregen meer aandacht voor hun huis, tuin en een gezond leven. Hierdoor is een transitie richting herwaardering van de waarde van bloemen, planten, groenten en fruit op gang gekomen.

Deze positieve wending, in een periode dat het zoeken is naar lichtpuntjes, biedt de Nederlandse glastuinbouwsector kansen. Glastuinbouw Nederland pakt deze handschoen in 2021 op door de toevoeging van het thema Gezondheid & Geluk aan haar programma. Over de doelstelling en de activiteiten van het nieuwe thema leest u meer in het jaarplan.

Brussel
Ook nieuw zijn de lobbyactiviteiten in Brussel in samenwerking met de EU-lobbyisten van de verschillende ketenpartners. Door een krachtige lobby in Europa hoopt men het belang van de glastuinbouw beter onder de aandacht te brengen en te laten zien hoe onze sector op een verantwoorde manier bijdraagt aan de gezondheid en het geluk van iedere Europeaan.

Klik hier voor het jaarplan 2021.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven