PUURgroenten zet de schouders eronder

Tussen de persconferenties door slaan Han en Saskia nieuwe wegen in. Normaal gesproken leveren de telers van PUURgroenten die gespecialiseerd zijn in teelt en verkoop van eetbare bloemen, kruiden, minigroenten, microgroenten en zilte groenten kisten vol aan restaurants, cateraars en andere horecabedrijven. Die vaste structuur viel door corona weg in 2020.

Toch zit men niet bij de pakken neer, zo bleek al uit tal van creatieve (én vol enthousiasme uitgevoerde) initiatieven vorig jaar en ook uit een interview op Greenport NHN. Daarin vertellen de telers dat ook die ene stip op de horizon, het uitbouwen van de kwekerij tot een locatie waar bezoekers in de kas kunnen proeven en genieten van alles wat de telers te bieden hebben, nog altijd daar is. 

Saskia: “Dat zaadje is lang geleden geplant en dat is wat we voortdurend in ons achterhoofd houden. De polder is zo’n prachtige plek en er zijn zoveel mooie producten te vinden in de regio; hoe fantastisch zou het zijn als we dit alles samen kunnen brengen? Maar eerst op naar het nieuwe jaar. Hup, de schouders eronder!”

Lees hier het hele interview. 

Voor meer informatie:
PUURgroenten
www.puurgroenten.com/nl/
info@puurgroenten.com    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven