HPNow krijgt octrooi op maken hoog rendement waterstofperoxide

HPNow kondigde onlangs aan dat het Europees Octrooibureau Europees octrooi voor nr. 3430182 heeft verleend voor de bescherming van 'belangrijke technologische doorbraken op het gebied van elektrochemische waterstofperoxideproductie.'

De kerntechnologie van HPNow is de directe elektrochemische synthese van waterstofperoxide uit elektriciteit, water en lucht. Hoewel dit in het verleden al is geprobeerd, wil HPNow als eerste de hoge omzettingsefficiëntie bereiken die nodig is om de oplossing op de markt te brengen. De kerninnovaties die dergelijke hoge rendementen mogelijk maken, worden nu beschermd door dit nieuwe octrooi.

"Deze doorbraken vormen de basis voor onze HPGen-serie, hoog-efficiënte oplossingen voor het genereren van peroxide op locatie. Met deze nieuwe gepatenteerde uitvinding is het genereren van waterstofperoxide ter plaatse nog eenvoudiger geworden, in overeenstemming met ons motto 'Peroxide Made Simple'," aldus Ziv Gottesfeld, directeur van HPNow.

"Ons team innoveert voortdurend om de efficiëntie van onze HPGen onsite peroxidegeneratieoplossing te verhogen, wat tot uiting komt in de toekenning van dit patent," voegt Ziv toe. "Ik heb er alle vertrouwen in dat gebruikers in verschillende sectoren, van de land- en tuinbouw tot de industriële en gemeentelijke waterzuivering, zullen profiteren van de impuls die deze innovatie geeft."

Voor meer informatie:
Ziv Gottesfeld
HPNow
sales@hpnow.eu
www.hpnow.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven