Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar Bio4Safe over sensoren en biostimulanten

Glastuinbouw Nederland is als ‘observer partner’ betrokken bij het project Bio4Safe. Dit project is een Interreg project, waarin partners uit Nederland (Proeftuin Zwaagdijk), België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk samenwerken. In het project, dat loopt tot 31 juli 2021, wordt de rol van biostimulanten in combinatie met innovatieve meetsensoren in de praktijk getest om het nutriënten- en watergebruik in de tuinbouw significant terug te dringen.
 
Op 14 januari 2021 organiseert het Bio4Safe consortium een webinar voor kwekers over het gebruik van sensoren en biostimulanten in de glastuinbouw. Dit interactieve webinar start om 10.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Aan bod komen de resultaten van de proeven met biostimulanten en sensoren op kleinfruit, groenten en sierteelt-gewassen. Ook wordt er een overzicht gegeven van biostimulanten en sensoren.

Deelname is gratis en aanmelden kan via deze link. Aanmelden kan tot 12 januari 2021.

bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: