Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Graffiti aubergines alleen nog verkrijgbaar via The Greenery

Kwekerij Van Luijk is vanaf komend seizoen de enige Nederlandse aubergine teler die graffiti aubergine, een specialty product, teelt. Van Luijk zal zich de komende jaren steeds meer gaan specialiseren in de niet standaard aubergines in zijn moderne kas van 3 hectare. De teler is al jaren lid van de coƶperatie Coforta waarbij de afzet verloopt via The Greenery Growers. 

De graffiti aubergine is door zijn uiterlijk een opvallend product zowel in het schap bij de retail als op het bord bij de consument. De aubergine past goed in de Aziatische en mediterrane keuken en wint de afgelopen jaren aan populariteit. De graffiti aubergine bevat net zoals andere auberginesoorten weinig calorieƫn en veel vezels en vitamines. Daarnaast is het vruchtvlees ook vrij stevig. Hierdoor zijn deze vruchten een goede keuze voor een vegetarisch maaltijd. Naast deze variant is er ook een witte variant verkrijgbaar.

De graffiti aubergines zijn volgend jaar vanaf week 12 weer verkrijgbaar via The Greenery Growers. Sinds juni dit jaar werkt The Greenery vanuit diverse bedrijfsonderdelen met een gerichte focus. The Greenery Growers verzorgt het aanbod van de Nederlandse telers.

Voor meer informatie: 
The Greenery Growers
Perry Dijkhuizen,
Tel: +31 (0)180 657 065
Mob: +31 651 361 470
P.Dijkhuizen@thegreenery.com 

Publicatiedatum: