Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aquajet op luchtbanden

Rijk Zwaan is volop aan het nieuwbouwen. Bij een nieuwe kas horen ook nieuwe installaties. In De Lier bij het Rijk Zwaan Seed Quality Center kreeg het veredelingsbedrijf daarom recent een nieuwe AquaJet. 

Tom Zwanenburg van Van der Waay, dat de machine bouwde en leverde, legt uit dat het een speciale AquaJet is. "Normaliter rijdt een AquaJet over de buisrail, maar deze heeft een onderstel op luchtbanden met een hydraulische stuurinrichting. Zo kunnen ze ermee over de betonnen vloeren rijden om het kasdek schoon te spuiten. Het kassencomplex bestaat uit allemaal kleine afdelingen, welke ze meerdere malen per jaar willen kunnen reinigen met deze machine."

Ook voor het reinigen van de buitenkant hebben ze een Top Cleaner aangeschaft. Die is al in bedrijf is genomen. Deze Top Cleaner is ook niet standaard. "De dekwasser staat op een tailor made platform dat bovenop het dak van een corridor is gebouwd."

Voor meer informatie:
Van der Waay
www.vdwaay.nl
info@vdwaay.nl
0172 - 210 311

Tom Zwanenburg
0613 005 273
tom@vdwaay.nl