Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

XXL-dekwasser met roterende nozzles i.p.v. borstels voor Bayer

In Hazerswoude legde men medio december de laatste hand aan speciale dekwassers voor Bayer. De Top Cleaners zijn bij Van der Waay aangekocht door Agriestufa, dat op een Bayerlocatie in Braziliƫ de installatie zal verzorgen.

Tom Zwanenburg legt uit: "De meest bijzondere is de XXL-uitvoering welke geschikt is voor kappen van wel 6,40 meter. Behalve de zeer grote kapmaat heeft deze machine nog iets bijzonders; roterende nozzles in plaats van borstels. De kas is namelijk bedekt met het zeer hoogwaardige F-Clean folie. Om krassen op dit folie te voorkomen, wordt het dus schoongespoten."

Van der Waay bouwde iets dergelijks al eerder voor een machine in Japan.

De twee 'kleine' machines hierboven gaan naar Bayer in Marana, Arizona. Ook hier wederom geen standaard machines volgens Tom, maar volledig op maat gebouwd. "De 8 meter hoge kassen zijn namelijk voorzien van een schermdoek boven het kasdek, en hier moeten de machines tussen en onderdoor kunnen rijden. Deze Top Cleaners zullen veelvuldig rondjes wassen omdat de woenstijnachtige omgeving veel stof op het kasdek doet waaien."


Tegen deze Amerikaanse kasgevel gaan de Top Cleaners binnenkort aan de slag

Voor meer informatie:
Van der Waay
www.vdwaay.nl
info@vdwaay.nl
0172 - 210 311

Tom Zwanenburg
0613 005 273
tom@vdwaay.nl