Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voortvluchtigen verstopt tussen het fust

Tholen - Twee 'voortvluchtigen' dachten even bij te kunnen komen met een kopje koffie in de loods van de Haagse AGF-groothandel van Van Binsbergen. De medewerkers regelden zelfs een slaapplek en het stel mocht ook via een van de computers hun mail checken. Dat laatste werd hun fataal.


Still uit de uitzending van Hunted

De klik verraadde het IP-adres en binnen mum van tijd omsingelde het hunters-team het pand van Van Binsbergen, wat gezien de omvang en ligging nog even lastig was, bleek tijdens de uitzending van Hunted. Toch lukte het de jagers van Hunted om de ontsnappings-routes af te grendelen en het pand te doorzoeken. Verstoppen tussen het fust had weinig zin meer. 

In het Tv-programma Hunted proberen deelnemers 21 dagen lang 24 per uur onder de radar van het opsporingsteam te blijven terwijl het speciaal voor het programma opgerichte opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden. Ondanks de medewerking Van Binsbergen werden de twee in de kraag gegrepen en dat betekende het einde van hun avontuurlijk experiment. 

Klik hier om de uitzending te bekijken. In minuut 49 van de uitzending komt Van Binsbergen in beeld.

Publicatiedatum: