James Croy vanuit Nederland aan de slag voor Autogrow

Autogrow heeft de stap naar Europa gezet. Het Nieuw-Zeelandse bedrijf, gespecialiseerd in digitale teeltoplossingen waaronder oogstvoorspelling, ging hiervoor op zoek naar een verkoopdirecteur. Die heeft het bedrijf gevonden in James Croy.

De Nieuw-Zeelander was al woonachtig in Nederland en gaat het bedrijf helpen om gebruikers van de digitale Autogrow-oplossingen Folium, een klimaatsensor, en FarmRoad, oogstvoorspellings-technologie, te ondersteunen. 

"Het is ironisch dat ik meer dan 18.000 kilometer weg ben van Nieuw-Zeeland, maar nu toch voor een Nieuw-Zeelands bedrijf ga werken", vertelt James. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de agrarische sector en signaleert dat telers in Europa, en niet alleen meer de jongere generaties, het belang inzien van het vastleggen en goed begrijpen van data op hun bedrijf. "Data maken geavanceerdere analyses mogelijk en geven inzicht in de fysiologische reacties van de plant."

Autogrow werkte al voor deze stap nauw samen met klanten en distributeurs in Europa, waaronder grote tomatentelers. Onder hen Voort Tomatoes, aangesloten bij telersvereniging Prominent.  

Voor meer informatie:
Autogrow
sales@autogrow.com
www.autogrow.com  

James Croy
james.croy@farmroad.io  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven