Valstar: the Sustainable Series

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een eigen videoserie binnen Valstar over het veelbesproken onderwerp duurzaamheid. De komende tijd zal er elke maand een video verschijnen waarin medewerkers aan tafel gaan met een specialist. Hierbij komen onder andere voedselverspilling en duurzame verpakkingen aan de orde.

"Voor Valstar is duurzaamheid al jaren een ontzettend belangrijk thema en het belang daarvan zal alleen maar toenemen. We zijn trots dat we consumenten elke dag kunnen inspireren om een gezonde keuze te maken door middel van ons grote assortiment aan groenten en fruit. Maar we zijn daarbij bovendien hard bezig om deze producten, maar ook de verpakkingen, onze uitstoot en onze ‘food waste’ te verbeteren. We willen op deze manier ons steentje bijdragen aan een beter milieu en gezondere leefomgeving voor de mens", aldus marketing manager Henny van de Wetering.

"Hoe kijken specialisten nu eigenlijk tegen deze onderwerpen aan? En wat kunnen wij met z’n allen van hen leren? Met deze video’s hopen we iedereen een beter beeld te geven over duurzaamheid in de groenten- en fruitsector. Laten we samen innoveren tot duurzamere oplossingen!

We trappen de serie af met onze Managing Director en de CEO van Best Fresh. Ze gaan in gesprek met elkaar over de duurzaamheid van Valstar, het voeden van de toenemende wereldbevolking in de toekomst en goed werkgeverschap! Volg de komende weken onze social media om op de hoogte te blijven over onze ervaringen betreffende duurzaamheid."

Voor meer informatie:
Henny van de Wetering
Valstar
ABC Westland 110
2685DB Poeldijk, Nederland
h.vandewetering@valstar.nl
www.valstar.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven