Sant’Orsola pakt uit met kerstcampagne met zachtfruit

Het Italiaanse Sant’Orsola geeft deze kerst recepten voor gerechten en toetjes met blauwe bessen, frambozen, bramen en aalbessen, vanaf de adventstijd tot aan kerstavond, met een grote verrassing voor oudejaarsavond. Alles is te vinden op de kerstwebsite van het bedrijf.

"Op elke dag van de kalender kan de consument nuttige tips, spelletjes, muziek en sportactiviteiten ontdekken, allemaal met een kerstthema. De kerstwereld van het zachtfruit van Sant'Orsola is toegankelijk met één klik van de smartphone op de QR-code, die op elke verpakking van 125 gram is geplaatst. En onmiddellijk verschijnt de adventskalender, dag na dag, tot donderdag 24 december."

"Eén klik op 1 december en daar is het eerste recept, eenvoudig en praktisch, gemaakt door de chef-kok en ontworpen door de foodstylist van Sant'Orsola: Vol-au-vent met chocoladeroom en bessen. Onder de goed gedetailleerde ingrediënten zijn frambozen en blauwe bessen de hoofdrolspelers. De beschrijving van het recept is duidelijk, de bijbehorende video eenvoudig en grappig. "Een klik op het tweede vakje en er verschijnen spelletjes voor jonge kinderen. En zo verder, iedere dag is er iets leuks te ontdekken. Voor liefhebbers van het versieren van het huis en de boom zijn er tips over hoe de juiste kleuren te kiezen en hoe de kerstlunch te bereiden."

"Daarnaast hebben we op de website een blog met interessante artikelen, terwijl de kleintjes leuke en makkelijke spelletjes vinden. Er is ook een playlist met toepasselijke kerstmuziek. En wie de overtollige calorieën wil verbranden zijn er aanbevelingen voor het doen van sportactiviteiten."

Voor meer informatie:
Sant'Orsola Soc. Coop. Agricola
Via per Trento 11/e
38057 Pergine Valsugana, Italië
+39 0461 518111
www.santorsola.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven