17-31 januari 2020: F1 in de kas

Tholen - Het was het laatste weekend van januari een ware publiekstrekker: Formule 1 in de kas! Het leverde mooie beelden op en goede promotie van de glastuinbouw én (toen nog) de aanstaande Grand Prix in Zandvoort. Verder deze tweede helft van januari traditioneel beurzen en evenementen, met de IPM Essen als grootste.

Los van de beurzen was er nieuws van DOOR (inmiddels Growers United), dat per 1 januari 2020 een coöperatie op aandelen is, Stoffels Tomaten dat onthulde 'vergevorderde groeiplannen te hebben', Greenbrothers dat hun eerste Lage Temperatuur Aardwarmte-installatie succesvol opgeleverd zag worden en FromBoer (voorheen BoerDenHoedt), dat verkast naar Dinteloord en er een nieuw kas laat bouwen.


Slatelers Arjan en Leonard Boer verkassen naar Dinteloord

Ondertussen bleef de ODE, de afkorting behoeft inmiddels geen introductie meer, de sector bezighouden, zelfs op de Grüne Woche, teisterde noodweer Spanje met schade aan de kassen en gewassen tot gevolg, 


Sival 2020 zit erop. Drie dagen Frans praten, heerlijk toch?


Fotoreportage IPM Essen 2020: 54.000 bezoekers kwamen naar Duitsland


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.