Tebarex verhuist naar De Lier

Begin 2021 verhuist Tebarex B.V. van Poeldijk naar De Lier. De positieve ontwikkeling van de organisatie vraagt om extra kantoren en logistieke ruimte, zo deelt Ron van der Arend. "Het voormalig bedrijfspand van VB Group is voor ons de perfecte locatie om door te groeien. Het kantoor van 820 m² en een bedrijfsruimte van 700 m² zijn volledig ingericht en voldoen aan alle eisen die gesteld worden voor het leveren van internationale moderne tuinbouwinstallaties."


V.l.n.r. de aandeelhouders van Tebarex: John Vollebregt, Ron van der Arend, Chris van Hulzen

Plug & play en 'on remote'
Met de nieuwe huisvesting krijgt Tebarex volgens Ron nog betere faciliteiten om de tailormade pompunits en panelen plug & play af te leveren. "Hierdoor beperken we de tijd om on site onze systemen te installeren. Onze doordachte systemen, het managen en documen-teren van de projecten en de leverbetrouwbaarheid worden door de markt hoog gewaardeerd." 

Tevens krijgt Tebarex meer videoruimtes om supervisors en local contractors ‘on remote’ te begeleiden tijdens de montage van de installaties. "Wij zetten erop in om zoveel mogelijk werk te laten verrichten door en samen met lokale partijen. Covic-19 heeft de wereld veranderd. Als bedrijf zullen we dus creatief moeten zijn om onze handel en het werk in het buitenland voort te kunnen zetten. Met de nieuwe huisvesting staan wij gesteld voor de toekomst!"

Voor meer informatie:
Tebarex BV
info@tebarex.com 
www.tebarex.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven