Martijn van kweker naar verkoper bij Bosman Van Zaal

Martijn Vernooij was kweker en is nu Technical Sales Consultant bij Bosman Van Zaal. Hij vertelt in de serie #Bakkiemet waarin het bedrijf collega's introduceert welke voordelen én uitdagingen dat met zich meebrengt. "Doordat ik in dezelfde schoenen heb gestaan als de kweker, kan ik goed ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes."

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Martijn Vernooij en ik ben werkzaam als Technical Sales Consultant bij Bosman Van Zaal in Aalsmeer. Samen met mijn collega’s houd ik mij bezig met het adviseren bij projecten om die uiteindelijk met de klant te realiseren. Inmiddels ben ik twee jaar werkzaam bij Bosman Van Zaal.

Hoe is je band met onze sector?
Mijn vader was een rozenkweker in Berkel en Rodenrijs. Via die weg ben ik in contact gekomen met de sector. Later ben ik in de voet-sporen van mijn vader getreden. Toen de rozenprijzen enorm daalden, besloten we het over een andere te boeg gooien, namelijk de teelt van cymbidium.

Waarom nam je de overstap van kweker naar Technical Sales Consultant?
Na een lange carrière als kweker was ik toe aan iets anders en ben ik bij Bosman Van Zaal terechtgekomen. Mijn achtergrond als kweker heeft daar positief aan bijgedragen. Tijdens mijn werk heb ik namelijk veel contact met kwekers. Doordat ik in dezelfde schoenen heb gestaan, kan ik goed ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. Het is uiteindelijk de bedoeling dat de klant zó tevreden is, dat hij kiest voor Bosman Van Zaal.

Wat maakt jouw functie zo bijzonder?
Enerzijds is mijn functie bijzonder omdat ik nauw contact heb met klanten, anderzijds omdat ik betrokken ben bij unieke projecten. Toen ik begon, rolde ik al snel in de medicinale cannabis projecten. Deze markt is net even anders, met veel verschillende soorten projecten en klanten die vaak geen enkele tuinbouwachtergrond hebben. Dit soort uitdagingen maakt mijn functie interessant.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?
Ik ben blij met wat ik nu doe, daar hoeft niets aan te veranderen. Wel hoop ik natuurlijk nog veel meer mooie projecten te mogen realiseren!

Wat zijn je plannen voor dit weekend?
Naast de kinderen naar hun sport brengen, staat er verder nog weinig op de planning voor dit weekend. Maar dat vind ik eigenlijk wel lekker.

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com
 

Martijn Vernooij m.vernooij@bosmanvanzaal.com 
+31 297 344 344


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven