Buisrailwagens verdienen een schoonmaakbeurt

Na een lang teeltseizoen staan buisrailwagens er vaak vies bij. Het platform zit aan het eind van het jaar vaak onder het plantgroen. Om dit voor het nieuwe teeltseizoen eenvoudig en snel te kunnen ver-wijderen, is de Frekofix op de markt gebracht. Steenks Service verkoopt al sinds 1990 dit reinigingsmiddel.

Martijn van Koppen, monteur bij Steenks Service, legt uit waarom de Frekofix zo geschikt is om machines mee schoon te houden.

Hoe werkt de Frekofix?
“Allereerst dien je de machine met het Frekofix-middel in te nevelen. Vervolgens moet je dit een 5 à 10 minuten laten inwerken, waarna je het vuil met een hogedruk spuit er eenvoudig af kan spuiten. Hierdoor is hij perfect voor de verwijdering van vuil bij een buisrailwagen.”

In het kort het gehele schoonmaakproces uitgelegd door Martijn

Wat maakt de Frekofix anders dan andere reinigingsmiddelen?
“De Frekofix zorgt ervoor dat je klaar bent met het schoonmaken van machines. Het middel is in gebruik en is hierdoor aantrekkelijk voor telers om zelf machines mee schoon te kunnen maken. Bij Steenks Service gebruiken we buiten het reinigen van machines het ook voor andere activiteiten. Zo houden we onze hefbrug in de werkplaats ook schoon middels de Frekofix.“

De Frekofix is te bestellen via de webshop van Steenks Service. Momenteel houdt Steenks Service een actie waarbij klanten bij het bestellen van Frekofix via de webshop een spuit set gratis krijgen. Deze actie loopt tot 30 november. Het webadres is: https://www.steenks-service.nl/onderdelen/ 

Voor meer informatie:
Steenks Service
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.