Contactloos kopen bij de saladebar

Nu saladebars ten onder dreigen te gaan aan de angst voor Covid-19, onthult het Californische bedrijf Chowbotics een nieuwe technologische ontwikkeling voor haar voedselrobot Sally, waarmee retailers dit voorheen zo winstgevende segment weer nieuw leven in kunnen blazen.

Chowbotics heeft een mobiele app ontwikkeld waarmee gebruikers snel en contactloos bestellingen kunnen plaatsen. Het bedrijf heeft de menu-capaciteiten van de robot eveneens uitgebreid en een grote video-interface geïntroduceerd om een aangename klantenervaring te kunnen creëren, zelfs in tijden van social distancing. 

"Met deze nieuwe mogelijkheden geeft Chowbotics opnieuw blijk van haar streven om vers voedsel overal en altijd beschikbaar te maken door foodservice en cateraars nieuwe middelen te bieden die anders beperkt zouden zijn vanwege de nieuwe voedselveiligheidseisen," zo laat het bedrijf weten. 

De Chowbotics-app maakt het mogelijk om contactloos bestellingen te plaatsen. Gebruikers kunnen het menu doorzoeken een op afstand via hun mobiele apparaat een bestelling plaatsen bij de dichtstbijzijnde Sally. Bij aankomst bij de robot kan er een QR-code worden gescand om de bestelling te voltooien. 

"We merkten dat er vanwege de pandemie een groeiende vraag naar contactloze bestelmogelijkheden was," vertelt Chowbotics-directeur Rick Wilmer aan winsightgrocerybusiness.com. “Klanten zijn erg te spreken over de gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheden tot aanpassingen van de maaltijden. Daarnaast willen ze minder oppervlakten aan hoeven te raken en ook dat is met onze contactloze bestelservice mogelijk."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven