Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rene Eekels, Baskin:

"Opzetmand voor EPS-kratten met rieten look zet presentatie AGF-schap in een ander daglicht""

Tholen - Baskin levert al sinds 2008 als één van de eersten in Europa voedselveilige manden voor de supermarkten. "We hebben veel broodafdelingen voorzien, maar speciaal voor de AGF-afdeling hebben we een robuuste mand ontwikkeld, die bestand is tegen de zware omstandigheden die zware en vochtige AGF-producten vaak met zich meebrengen", vertelt René Eekels. "Door te kiezen voor zwart kunststof is de presentatie van AGF in een ander daglicht gezet en komen de gepresenteerde producten er door het contrast in kleur veel beter en verser uit!"

Deze aparte aanpak bleef niet onopgemerkt en trok veel belangstelling uit de markt. "In 2017 zijn we benaderd door Euro Pool Systems GmbH om een oplossing te zoeken voor een verbeterde presentatie voor hun EPS-kratten. De voorwaarde waaraan dit moest voldoen, was wel een uitdaging: de presentatie van de EPS-kratten net zo mooi maken als in de Baskin-manden, maar dan zonder de voordelen van het poolsysteem aan te tasten", vertelt René.

Inmiddels zijn de hulzen, genaamd Smart Edge Baskets (SEB), gepatenteerd en voldoen ze aan alle eisen. "De kratten moesten zo veel mogelijk verborgen zijn, makkelijk te implementeren, het design moest individueel en op klantenwens zijn aan te passen, de waren moesten niet worden omgepakt en verder moesten deze hulzen robuust zijn en bestand tegen vocht, vuil en handling", somt René op. "Na diverse testlocaties in supermarkten hebben we verschillende types doorontwikkeld, zodat elke supermarktmanager kan zien welk type het meest geschikt is voor zijn of haar situatie!"

Voor meer informatie:
Rene Eekels
Baskin
sales@baskin.nl 
www.baskin.nl