Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harm Ammerlaan nieuwe manager sales Hortilux

Per deze week start Harm Ammerlaan als nieuwe manager sales bij Hortilux. Als salesmanager bij BASF Vegetable Seeds en daarvoor als general manager van LetsGrow.com heeft Ammerlaan een schat aan ervaring en een breed netwerk opgebouwd in de internationale tuinbouw. Hortilux kijkt dan ook enorm uit naar zijn komst.

Algemeen directeur Hortilux Michèl de Wit: "De komst van Harm past perfect bij de ambities van Hortilux. Een aantal jaren geleden maakten we de transitie door van armatuurleverancier naar groeilichtspecialist. Naast HPS- en LED-armaturen bieden we ook specialistische kennis en ondersteuning aan bij het optimaal inzetten van groeilicht. Met andere woorden, we bieden nu ook onze diensten aan tijdens de gebruiksfase om het rendement per m² voor onze klanten te verhogen door een beter gebruik van het beschikbare licht. Als leverancier werken we continu samen met onze klant voor de hoogste opbrengst, wat tot uitdrukking komt in onze nieuwe slogan: Your Grow Light Knowledge Partner.

We breiden ook uit, zowel internationaal als in nieuwe markten zoals indoor farming en medicinale cannabis. BASF Vegetable Seeds is een wereldspeler, dus Harm sluit hier naadloos op aan en brengt ons naar een hoger niveau. Daarnaast is BASF klant van Hortilux, dus hij heeft een goede kijk op de behoeften van de klant. "

Harm Ammerlaan: "De ambitie en de nieuwe missie en visie van Hortilux als groeilichtspecialist is wat mijn directe aandacht trok sinds het allereerste gesprek dat ik had. Deze ambitie gecombineerd met de strategische samenwerking met externe deskundige partners en de persoonlijke drive van de mensen bij Hortilux, passen perfect bij mijn eigen persoonlijke ambities en mijn kijk op de markt. Hightech tuinbouw is de toekomst en groeilicht is essentieel. En binnen belichting valt nog veel te leren en te winnen op het gebied van gewasopbrengst en kwaliteitsoptimalisatie, die tot de belangrijkste aandachtsgebieden van Hortilux behoren. Ik kijk dan ook erg uit naar deze inspirerende rol en ben verheugd om samen te werken met de beste groeilichtexperts in de branche.”

Voor meer informatie:
Hortilux Schréder B.V.
Vlotlaan 412
2681 TV Monster
T: +31(0)174 286628
www.hortilux.com

Publicatiedatum: