"Wij willen de consumptie van groenten en fruit zo gemakkelijk mogelijk maken"

Telerszonen starten landelijke bezorgservice voor smoothie en snackboxen

Sinds deze zomer is er een nieuwe bezorgspeler in AGF op de markt die zich met name richt op speciale AGF-eetmomenten: het snacken en als gezonde drank in de vorm van smoothies. "GreenTasteBox houdt zich bezig met de verkoop van Snack- en Smoothieboxen. In een jaar waar gezond voedsel belangrijker is dan ooit te voren willen wij de consumptie van groenten en fruit graag stimuleren door het zo gemakkelijk mogelijk te maken", vertelt Stef van der Wel die samen met zijn broer Karst het bedrijf GreenTasteBox oprichtte. 

GreenTasteBox ging in juli 2020 van start met de verkoop van de SmoothieBox. Wekelijks is er een nieuwe inhoud van een box goed voor 5 recepten voor minimaal 2 personen. In oktober werd daarnaast de Snackbox gelanceerd met 6 verschillende groenten en fruit van snackformaat. Ideaal voor onderweg, op het kantoor, op school of voor thuis. De boxen worden landelijk bezorgd.

Greentastebox is in april 2020 opgericht door Stef en Karst van der Wel. Als zonen van een groenteteler is het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. "Wij weten hoe lekker verse groente en fruit zijn. Dit willen we graag delen met de rest van Nederland. Samenwerkingen met lokale telers staan daarom ook hoog in het vaandel. Daarnaast gebruiken we een vaste importeur voor de overige producten", aldus Stef.

Met het oog op de komende kerstperiode is het sinds kort ook mogelijk om een kerstpakket te bestellen. "In de GreenTaste KerstBox zit alles wat nodig is om gezonde en lekker smoothies te maken. In samenwerking met Nutribullet hebben wij een zo compleet mogelijk pakket gecreëerd. Bij iedere KerstBox zit uiteraard een voucher voor een Smoothiebox. Ideaal voor bedrijven om het personeel gezond te houden en hiermee ziekte verzuim zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast is het ook een leuk cadeau voor werknemers of relaties."

Voor meer informatie:
Stef van der Wel
GreenTasteBox
Info@greentastebox.nl 
www.greentastebox.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.