bQurius groeit en de directie groeit mee

bQurius groeit. In klanten, in diensten en daarmee ook in medewerkers. En met ingang van 1 januari 2021 ook in de directie, waar Bart Setz, momenteel al energieadviseur, aansluit en ook mede-eigenaar wordt. 

Sjors van der Helm, werkzaam als financieel adviseur en sinds 2017 ook directeur van het bedrijf: “bQurius wordt groter en steeds complexer. Met name door een flinke groei in diensten als management informatie en energie-ontzorging. Daarmee is ook de behoefte ontstaan om het directieteam verder uit te gaan breiden. Veranderen, uitbreiden en toch structuur houden, zal onze grootste uitdaging worden. Na meerdere positieve gesprekken hebben we afgelopen week daarom aangekondigd dat onze huidige energieadviseur Bart Setz vanaf 1-1-2021 ook mede eigenaar en directielid van bQurius wordt.”

"Naast het feit dat ‘Doorgroeien kan’ fungeert als titel van onze website voor al onze vacatures, geeft het ook een deel van de visie van ons bedrijf weer. Je krijgt in je functie bij bQurius namelijk altijd de ruimte om te laten zien waar je goed in bent en je ambities worden niet alleen gehoord maar ook actief in behandeling genomen."

Het groeipad van Bart
Sinds 2013 is Bart werkzaam bij bQurius. Van stagiair naar assistent energieadviseur, van energieadviseur naar leidinggevende van de hele afdeling en als kers op de taart vanaf het nieuwe jaar daarnaast dus ook directielid van bQurius. ‘’Naast de uitdagingen in de energiewereld heb ik ook altijd graag tijd gestoken in het meedenken in de algemene ontwikkeling van bQurius en de overige afdelingen. Sinds de oprichting in 2013 heeft het bedrijf, parallel aan mijn eigen ontwikkeling, flinke stappen gezet. En groeien is leuk maar het betekent ook dat er steeds meer georganiseerd moet worden. Structuur en organisatie zijn echt mijn ding, dus ik draag mijn steentje daar graag aan bij. Ik kijk er erg naar uit en kan niet wachten tot de jaarwisseling!’’ 

Voor meer informatie:
bQurius
www.bQurius.nl 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.