Jan Groen, voorzitter BioNederland:

"Dit besluit maakt een einde aan twijfels en onzekerheid"

Tholen - Ook BioNederland steunt het besluit van de Biobeurs-organisatie om pas in 2022 weer een fysieke beurs te laten plaatsvinden. Dit beaamt Jan Groen, voorzitter van BioNederland, de vereniging van biologische producenten en handel. Voor 2021 schakelt de Biobeurs om naar een online event genaamd BioKennisWeek (zie dit Biojournaal-artikel). "Een zeer verstandig besluit. Ik was mede namens BioNederland ook aanwezig bij de extra vergadering afgelopen vrijdag. Daar werd de knoop doorgehakt”, aldus Jan.

Hij geeft aan dat hem de afgelopen weken al vaak gevraagd werd of de beurs door zou kunnen gaan. "Verschillende BioNederland-leden gaven aan dat ze het risico niet konden nemen om hun medewerkers op de beursvloer neer te zetten. Ook bij Green Organics bereikten wij het punt dat wij onze medewerkers niet onnodig in risicosituaties willen brengen, de veiligheid van onze medewerkers en relaties staat voor ons altijd voorop. Er waren veel twijfels en onzekerheid. Daaraan maakt dit besluit een einde. En nu gaan we met z'n allen aan de slag om een mooie BioKennisWeek in elkaar te zetten. Met de huidige technologie en de ervaring die we de afgelopen maanden hebben opgebouwd met online communicatie, heb ik hier alle vertrouwen in."

Voor meer informatie: jan@greenorganics.nl en www.bio-beurs.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.