Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groentenhof Poelen opent Drive Thru voor pompoenbeleving

Actie voor 10.000 kg uitgevallen pompoenen

Maar liefst 10.000 kg aan pompoenen van teler Chris Poelen uit Groesbeek zijn tijdens het sorteren uitgevallen. De organisatie Breda Maakt Mij Blij heeft besloten hem ervan af te helpen en startte een actie. Het gaat om pompoenen die niet voldoen aan de supermarktspecificaties, ze zijn te licht of te zwaar. 


Chris Poelen (l) met Thibaud van der Steen (Breda Maakt Mij Blij)

De eetbare pompoenen van Chris worden in viertallen verkocht, kopers kunnen ook kiezen voor verse pompoensoep. "Hiervoor zijn we een samenwerking gestart met de bedrijfscateraar Feel Good Food uit Breda, een sociale horecagroep waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Die samenwerking is heel bewust gekozen, het coronavirus heeft ook een enorme impact op dit bedrijf, omdat zij normaliter de catering verzorgen voor bedrijfskantines. Met de verkoop van deze heerlijke seizoenssoep maken we dus ook hier weer mensen blij", aldus de organisatie.

De pompoenen van boer Chris worden verkocht in een set van vier stuks (Butternut, Hokkaido, Spaghetti, Muskaat) à ongeveer 7,5 kg voor € 8,50 en voor een liter soep betaal je € 6,50.

Klik hier voor meer informatie en om te bestellen

Chris Poelen stelt komende maanden traditiegetrouw het bedrijf open voor bezoekers. Wegens corona is dat dit jaar in de vorm van een Drive Thru

Publicatiedatum: