Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob Riezebos, Wolter Koops:

"Dankzij vestigingen in Venlo, Alzenau en Sülzetal kunnen we Duitse klanten op ieder gewenst tijdstip beleveren"

Wolter Koops is een internationaal dienstverlener in geconditioneerd transport en logistiek. Met diverse vestigingen en enkele honderden voertuigen op het Europese wegennet verzorgt Wolter Koops dagelijks het transport en de distributie van versproducten naar de retail en groothandel in Europa. "Daarbij gaat het niet alleen om transport, maar ook om de totale logistiek daaromheen; van groupage, crossdocking, warehousing tot emballagebeheer en supply chain management", benadrukt Rob Riezebos.

"Onze vestigingen in Venlo, Alzenau en Sülzetal vormen een belangrijke en bovenal neutrale schakel in het tijdkritische groupagevervoer van groenten en fruit in Duitsland en aangrenzende landen", vervolgt Rob. "De producten worden direct vanaf de verlader of teler, in grote hoeveelheden getransporteerd naar onze verdeelcentra. Hier worden de producten hergroepeerd en op route geladen voor distributie naar klanten in de omliggende regio’s en landen. Dat maakt het mogelijk om klanten in Duitsland op ieder gewenst tijdstip te kunnen beleveren, ongeacht de zendingsgrootte."

"De lead-times worden verder verkort door de voorraadhoudende functie op de logistieke platforms. Omdat deze gelegen zijn in of nabij het afzetgebied, kunnen orders nog op een laat moment worden doorgegeven, gepickt en met eigen voertuigen worden uitgeleverd aan de klant. Een bijkomend voordeel om de distributie in Duitsland op deze wijze te organiseren, is dat de verlader, die werkt met meerdere productielocaties of teeltgebieden in Europa, de producten kan laten samenkomen op een centraal punt, voor een gezamenlijke uitlevering naar eindklant.”

Voor meer informatie:
Rob Riezebos
Wolter Koops
Tel:0031 (0) 36 521 9811
rob@wolterkoops.nl