Midden in het Westlandse AGF-hart vestigen?

Te huur en per direct beschikbaar: kantoorpand van ruim 560 m2 pal naast de A20

Een centrale locatie pal naast de A20, een goed afgewerkt kantoorpand en oneindig veel mogelijkheden: vestigt u zich binnenkort in het Westlandse AGF-hart?

Kraaijeveld Groente en Fruit B.V. biedt u de kans! We bieden een kantoorpand van 566 m2 te huur aan. Het pand heeft 30 eigen parkeerplaatsen, een eigen ingang en eigen faciliteiten. Lees hier meer over de voordelen van het pand.

Naast dat het pand zijn voordelen heeft, is ook de locatie optimaal. Door de centrale ligging zijn andere bedrijven, de Rotterdamse haven en de Stena Terminal uitstekend bereikbaar.

Heeft u wensen op het gebied van inrichting en indeling? Alles is mogelijk! We staan open voor een nieuwe invulling aan het pand. In de kopfoto vindt u een impressie van wat de voorgevel zou kunnen uitstralen bijvoorbeeld op basis van uw wensen.

Interesse in het huren van dit kantoorpand? Klik hier. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Gertjan Kraaijeveld, telefoonnummer: 06-45760732.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.