uitzendbureau voegt glastuinbouwspecialisme toe

Carrière Uitzendbureau neemt Holland Contracting over

Met ingang van 2 oktober is uitzendorganisatie Holland Contracting overgenomen door Carrière Uitzendbureau. De uitzendorganisatie groeit daarmee met een omzet van meer dan 120 miljoen.
 
Holland Contracting uit De Lier is gespecialiseerd in het plaatsen van arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa en richt zich op bedrijven in de Nederlandse tuinbouwindustrie. In 15 jaar tijd is deze onderneming uitgegroeid tot een belangrijke speler in de agrarische sector. De hoofdvestiging is in De Lier in het Westland en heeft verder vestigingen in Polen en Roemenië.
 
Carrière is met ruim 35 franchise en non-franchise vestigingen in Nederland specialist in het leveren van uitzendkrachten, zowel in Nederland wonend, alsook uit Oost Europa. De focus ligt hierbij op uitvoerende functies in transport, logistiek, (food), productie en techniek. 


De directie van Carrière Uitzendbureau v.l.n.r.: Marcel Slaghekke, Johan de Jong en Hurriyet Bagcan

Hurriyet Bagcan, directeur van Carrière: “Dit is voor iedereen weer een mooie stap vooruit. Door het bundelen van onze krachten profiteren onze klanten direct van het landelijke Carrière netwerk én lokale recruitment uit Polen en Roemenië. Als Carrière geven wij graag samen met onze klanten invulling aan goed werk voor onze uitzendkrachten.
 
Johan de Jong, oprichter en directeur van Holland Contracting, treedt toe tot de directie van Carrière. “Ik kijk enorm uit naar de samensmelting van Carrière en Holland Contracting, dat haar focus houdt op de Agri Branche, het groene gedeelte in de organisatie.  De naam Holland Contracting blijft vooralsnog behouden maar kijk niet gek op als er een Carrière auto voor de deur staat!
 
Carrière is een deelneming van Staffing Associates Group, dat landelijke opereert onder de merken Carrière en HappyNurse. Het is de intentie dat Holland Contracting geleidelijk integreert in Carrière Uitzendbureau. De totale gezamenlijke pro forma omzet inclusief Holland Contracting bedroeg in 2019 bijna 170 miljoen.

Bron: Carrière Uitzendbureau


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven